1.JPGWOLCAR SRL este una dintre cele mai mari firme specializate in dezmembrari auto si in vanzare de piese auto (VW, Audi, Skoda, Seat, Ford, Mercedes, Porsche, Mini) din judetul Dolj, cu sediul in Malu Mare (Craiova), avand un numar impresionant de autovehicule cu diverse modele, iar principalul obiectiv de activitate consta in dezmembrari auto.

Firma si-a inceput activitatea in anul 2005 din dorinta de a oferi clientilor o gama larga de piese provenite din dezmembrari, insa activitatea noastra s-a diversificat in functie de necesitatile pietei. Respectand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta in service auto, WOLCAR SRL ofera echipamente de ultima generatie, lucrand doar cu personal specializat, cu o experienta vasta in domeniu. Astazi WOLCAR SRL pune la dispozitia clientilor un service autorizat, un parc auto si un stoc generos de piese si subansamble auto pentru marcile disponibile. Dotarile tehnice existente permit efectuarea de reparatii simultan pentru mai multe autovehicule (VW, Audi, Skoda, Seat, Ford, Mercedes, Porsche, Mini).

Service-ul nostru este specializat in reparatii mecanice si electrice pentru autoturisme europene.Piesele auto disponibile spre vanzare includ componente electrice, elemente de caroserie, elemente de interior, sisteme de climatizare, etc.